Provincies Nederland


Diversen


Seizoenen


Buitenland


Altro Via KIWA certified ISO 9001


Wadlopen

Het wadlopen wordt ons aangeboden door niemand minder dan...de natuur! Doordat de maan een aantrekkingskracht heeft op de aarde, wordt het op onze planeet iedere dag tweemaal daags eb en vloed. Met eb is er weinig water, dus hebben we te maken met een laagwaterstand en met vloed is dit omgekeerd.

Nu vind het wadlopen plaats in het tijdsbestek van een lage waterstand. Iedere dag zijn de de laagwatertijden weer wisselend. Het kan dus best zijn dat het wadlopen de ene dag om 6:00 's ochtends plaatsvind en de week later om 17:00 in de middag! De natuur heeft het dus voor het zeggen op het Wad, daarom is wadlopen bijzonder en spannend.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto'sProgramma
 • Afhankelijk van het tijdstip waarop men kan wadlopen, vertrekken we vanuit uw opstapplaats richting Pieterburen. Onderweg kunt u in de bus gebruikmaken van een kopje koffie met koek. U gaat vandaag een zwerftocht maken, u krijgt een volledig beeld van het wad. Er wordt uitvoerig ingegaan op de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels, en de zeehonden. U waadt hierbij door laagwater en over de natte, slikachtige zeebodem. Een boeiende excursie door een uniek natuurgebied. Wij wijzen u er voor alle duidelijkheid op dat wadlopers dienen te beschikken over een goede gezondheid en een redelijke conditie. De prestatie die u vandaag levert belonen wij met een koffietafel of diner, afhankelijk van het tijdstip van het wadlopen.
Inclusief
 • ♦ vervoer per luxe touringcar
  ♦ koffie met koek
  ♦ wadlopen
  ♦ lunch of 3-gangen diner
Exclusief
 • ♦ persoonlijke uitgaven
  ♦ fooien
Groepsprijzen
 • Op aanvraag
  > 20
Offerte aanvragenContact aanvragen

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Informatie
Wadlopen
Reiscode
TRP7103

Meer info
0418 - 512 228


Offerte aanvragen

Contact aanvragen
TOCHTEN UITGELICHT