Provincies Nederland


Diversen


Seizoenen


Buitenland


Altro Via KIWA certified ISO 9001


Boerengolf en wijn

Vanaf de door u vastgestelde opstapplaats rijden we naar de Utrechtse Heuvelrug, waar we in Maarsbergen gastvrij worden ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Hierna is het tijd om u gereed te maken voor een partijtje boerengolf, dat gespeeld wordt in de weilanden van “De Weistaar”. Het lijkt op het reguliere golf met 10 holes, waarbij u in zo min mogelijk slagen de bal moet putten. Het wordt gespeeld in teamverband met aangepast speelmateriaal. Om de green te mogen betreden beginnen we met het wisselen van de schoenen voor houten klompen. Het spel neemt ongeveer 1,5 à 2 uur in beslag. Na afloop is er tijd voor een drankje in de boerderij. Aansluitend zal er een uitgebreide koffietafel worden geserveerd.

Na de maaltijd stappen we in de touringcar en zetten koers naar Arnhem. Hier liggen de wijnschatten verborgen in de imposante kelders van het wijnhuis “Robbers & van den Hoogen”. Het bezoek dat wij voor u hebben samengesteld bestaat uit een uitgebreide videopresentatie over wijn, een rondleiding door de kelders, een bezoek aan het Nederlands Wijnmuseum en natuurlijk krijgt u nog een glas goede wijn te proeven.

Tijdens de terugreis gebruiken we een goed verzorgd 3-gangen diner. Na deze smakelijke maaltijd vervolgen we de reis naar uw opstappunt.

Foto'sProgramma
 • ♦ vertrek ca. 08.30 uur, terugkomst ca. 20.30 uur

Inclusief
 • ♦ vervoer per luxe touringcar
  ♦ kop koffie met iets lekkers
  ♦ boerengolf
  ♦ materiaal om te golfen
  ♦ koffietafel met soep en kroket
  ♦ bezoek aan wijnhuis
  ♦ een glas wijn
  ♦ 3-gangen diner
Exclusief
 • ♦ persoonlijke uitgaven
  ♦ fooien
Groepsprijzen
 • Op aanvraag
  > 20
Offerte aanvragenContact aanvragen

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Informatie
Boerengolf en wijn
Reiscode
TRP7009

Meer info
0418 - 512 228


Offerte aanvragen

Contact aanvragen
TOCHTEN UITGELICHT