Home » Inkomend toerisme

Inkomend toerisme

Al meer dan 80 jaar verzorgen wij met veel aandacht het touringcarvervoer voor meerdere nationale en internationale touroperators. Wij rijden inkomend toerisme voor gasten uit alle delen van de wereld. Onze chauffeurs spreken Engels en hebben ruime ervaring in zowel Nederland als in het buitenland.

Nederland
Vrijwel dagelijks rijden onze touringcars dagexcursies voor buitenlandse gasten. Onder leiding van een gids wordt een bezoek gebracht aan de bezienswaardigheden die Nederland te bieden heeft. Vaak wordt er een bezoek gebracht aan de Zaanse Schans, Kinderdijk, Volendam, de kaasmark en natuurlijk de Keukenhof.

Nationale transfers
Lion Cars verzorgt alle soorten transfers. Of het nu gaat om een transfer naar luchthaven Schiphol of om een transfer naar een hotel. Onze chauffeurs kennen de weg en zorgen voor snelle en uitstekende service.

Internationale transfers
Naast de vele nationale transfers voeren wij deze uiteraard ook uit op internationale gebied en wel door heel Europa. Hierbij kunt u denken aan transfer naar buitenlandse luchthavens, buitenlandse steden maar ook naar bedrijfsbestemmingen.

Benelux en Europa tours
Onze luxe touringcars rijden door heel Europa waarbij de buitenlandse gasten in relatief kort tijdsbestek alle grote steden en bezienswaardigheden in Europa te zien krijgen. De chauffeur spreekt Engels en heeft ervaring met het vervoeren van buitenlandse gasten. Wij zijn absoluut dé specialist op het gebied van internationaal vervoer! Niet voor niets maken diversen nationale en internationale touroperators al vele jaren gebruik van onze diensten.

Touringcars
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. In ons grote en moderne wagenpark hebben we luxe touringcars die variëren in grootte van 34, 43,48, 54, 56, 62 tot 70 zitplaatsen. Het gaat hierbij om luxe reis touringcars die minimaal voorzien zijn van airconditioning, toilet, koffieapparaat, koelkast en DVD- of videospeler. Bij de uitvoer van uw opdracht kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen:

• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 45°, stoelafstand 94 cm

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaande formulieren kunt u direct een offerte of informatie aanvragen.Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer