Home » Over Lion Cars

Over Lion Cars

Sinds 1924 staat Lion Cars voor vervoer op maat. Voor zowel grote als kleine groepen kunt u bij ons terecht. We hebben bussen in ons assortiment met een capaciteit van 18 t/m 62 personen. Let op, alle bussen zijn gelijkvloers, u zit dus altijd in één en dezelfde ruimte. Een 62 persoonsbus is ideaal voor grote groepen die in één ruimte willen reizen.

Uw vervoer geschiedt per luxe, heerlijk verwarmde, luchtgeveerde, dubbelbeglaasde touringcars, welke zijn voorzien van airconditioning en verstelbare stoelen. Ons materiaal is derhalve geschikt voor vervoer in elk seizoen. Onze bussen zijn van de merken: Mercedes, DAF en Scania. Daarnaast kunnen wij u touringcars aanbieden die speciaal zijn uitgerust voor rolstoelvervoer. De bussen zijn over het algemeen uitgerust met bar, video, dvd, toilet en airco.

Heeft u zakenrelaties te vervoeren? Wat denkt u er dan van om een “Exclusive Coach” te huren? Compleet ingericht met tafels en zithoek. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfsnaam op de bus te tonen!

Lion Cars BV is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale normen die gesteld zijn voor kwaliteitsmanagement. Dit is een bewijs dat onze organisatie op een gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.
Dit levert veel op: goede produkten en diensten, gemotiveerde medewerkers, minder kosten en het allerbelangrijkste: tevreden klanten. Wat wilt u nog meer bij uw touringcarbedrijf?
Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer