Home » VIP vervoer

VIP vervoer

Als comfort en luxe hoog in het vaandel staan hebben wij de oplossing. Lion Cars beschikt over een aantal VIP touringcars. Deze zijn bij uitstek geschikt voor speciale bedrijfsbezoeken, bedrijfsuitjes of wanneer u extra comfort en luxe wenst.

Voorzieningen
De VIP touringcars beschikken standaard over een drankenbar, koffieapparaat, toilet, tv en DVD. De touringcars zijn verder uitgerust met een zithoek en tegenover elkaar geplaatste stoelen met een tafel in het midden. Zo heeft u de mogelijkheid om gezellig bij elkaar te zitten of eventueel te vergaderen. Wij kunnen de inrichting van de VIP touringcars geheel aan uw wensen aanpassen. Afhankelijk van de gekozen indeling zijn er 32 tot 36 zitplaatsen beschikbaar.

Catering en hostesservice
Niet alleen het vervoer, maar ook de catering aan boord, de hostessservice en eventuele andere arrangementen kunnen door ons verzorgd worden. Ook op het gebied van arrangementen, zoals gidsen, theatervoorstellingen, e.d. kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Eén aanspreekpunt
U hebt gedurende het gehele VIP project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van VIP vervoer. Ze zijn in staat om uw VIP aanvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel.

Voor wie?
De VIP touringcars zijn voor iedere persoon, bedrijf, vereniging of instelling te huur. De VIP touringcars zijn uitermate geschikt voor:

• groepen die net iets meer luxe willen tijdens hun reis
• vergaderingen onderweg naar uw bestemming (geen verloren tijd)
• lekker relaxed aankomen op uw bestemming
• vervoer van zakelijke relaties
• alle overige vervoer (denk bijvoorbeeld aan het ophalen van uw klanten)

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.


Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer