Home » Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Voor touringcarverhuur of busverhuur van minder validen of passagiers die aan een rolstoel gebonden zijn kunnen wij ook rolstoelbusjes of één rolstoeltouringcar verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kan de rolstoelbus een aparte Mercedes Sprinter met een paar rolstoelplaatsen zijn, zodat de overige deelnemers in een gewone bus kunnen plaatsnemen of één rolstoeltouringcar, waar zowel validen- als minder validen reizigers gezamenlijk in plaatsnemen voor hun zo gewaardeerde dag- of middagreisje. Moderne voorzieningen en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat ook voor hen het uitstapje een groot feest wordt.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.


Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Lift Touringcar
Lift Touringcar
Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer