Home » Groepsvervoer

Groepsvervoer

Lion Cars is specialist op het gebied van groepsvervoer voor scholieren. Dagelijks vervoer onze touringcars vele scholieren van en naar school, zwembad of gymlokatie.

Scholierenvervoer
Of het nu zwem- gym- of het dagelijks vervoer van leerlingen van huis naar school en terug betreft, bij Lion Cars is dit in goede handen. Lion Cars staat garant voor zorgvuldig toegespitst scholierenvervoer. Wij leveren uitstekende kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer.

Chauffeurs en touringcars
Het vervoer wordt verzorgd door goed opgeleid personeel. Onze medewerkers zijn bekend met de doelgroep en in staat op een adequate manier met hen om te gaan en in te spelen op specifieke situaties. Op verzoek van de opdrachtgever kan dit vervoer uitgevoerd worden onder begeleiding van speciaal opgeleide busbegeleiders. Bij de uitvoering van groepsveroer wordt gebruik gemaakt van touringcars die voorzien zijn van de door de klant gestelde eisen.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand contactformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer