Home » Internationale pendels

Internationale pendels

Al vele jaren verzorgt Lion Cars pendelvervoer naar vele zomer- en winterbestemmingen. Wie snel en comfortabel naar de zon of sneeuw wil, kiest voor de luxe touringcar.

Chauffeurs en touringcars
Onze luxe touringcars zorgen voor een comfortabele reis naar uw vakantiebestemming. Op deze lange ritten rijden wij altijd met twee ervaren gediplomeerde chauffeurs, volgend de Europese rijtijdenwet zodat wij u een veilige reis kunnen bieden. Voor internationale pendeldiensten wordt altijd gebruik gemaakt van touringcars die minimaal voorzien zijn van airconditioning, toilet, koffieapparaat, koelkast en DVD- of videospeler. Bij de uitvoer van internationale pendeldiensten kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen:

• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 45°, stoelafstand 94 cm

Bagage
Indien u zoveel bagage bij heeft dat deze niet in de laadruimte van de touringcar past zijn er verschillende oplossingen. De touringcar kan worden voorzien van skibak of aanhangwagen. Zowel de skibak als de aanhangwagen kan gevuld worden met wintersportbenodigdheden of extra bagage. Op deze manier reist de bagage altijd met u mee.

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etcetera. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.


Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer