Home » Bedrijf- en crewvervoer

Bedrijf- en crewvervoer

Lion Cars verzorgt voor u ook het vervoer van personeelsleden. Al meer dan 80 jaar hebben wij ervaring met bedrijfs- en crewvervoer.

Bedrijfsvervoer
Met Lion Cars kiest u voor continuïteit in kwaliteit voor de uitvoering van uw bedrijfsvervoer. Door de beschikbaarheid van een groot wagenpark en ervaren chauffeurs bieden wij u de zekerheid van voldoende mensen en middelen. Lion Cars levert maatwerk. Uw wensen en behoeften op het gebied van personeelsvervoer vertalen wij naar een concreet vervoersconcept. Lion Cars verzorgt het bedrijfsvervoer voor verschillende bedrijven en instanties.

Crewvervoer
Heeft u een organisatie waarbij uw personeelsleden door het hele land reizen? Lion Cars kan zonder probleem het vervoer van de crew organiseren. Denk hierbij aan artiesten die in elke hoek van het land optreden of een zangkoor dat elke dag vele kilometers moet rijden. Naar volle tevredenheid verzorgen wij voor diverse organisaties dagelijks het crewvervoer.

Regie
Naast het vervoer zelf kan Lion Cars ook de regie over het personeelsvervoer van een bedrijf voeren. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen de gehele planning en logistiek van uw personeelsvervoer uit handen nemen.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand contactformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer