Home » Fietstouringcarverhuur

Fietstouringcarverhuur

Dat u het liefst uw eigen fiets meeneemt naar uw bestemming vinden wij bij Lion Cars vanzelfsprekend. Dat gaat uitstekend met onze touringcars die voorzien zijn van een fietsaanhangwagen. Onze fietsbussen rijden naar vele bestemmingen in binnen- en buitenland.

Chauffeurs en touringcars
De fietsbussen worden bestuurd door ervaren gediplomeerde chauffeurs met verstand van zaken. De touringcars bieden plaats aan maximaal 49 personen. Het is niet mogelijk om elke willekeurige bestemming aan te doen met een fietsaanhangwagen. Vooraf zal moeten worden bepaald of de bestemming te bereiken is met een touringcar voorzien van fietsaanhangwagen.

Fietsaanhangwagen
De tien luchtgeveerde fietsaanhangwagens van Lion Cars zijn alle voorzien van stevige fietsenrekken. Uw fiets staat goed gezekerd zodat deze tijdens de reis niet kan beschadigen. Heeft u een slappe band, geen probleem, alle fietsaanhangwagens zijn uitgerust met een luchtcompressor. De fietsaanhangwagens bieden plaats aan maximaal 42 fietsen. Ligfietsen en andere speciale fietsen passen niet in de fietsaanhangwagen. In overleg is het mogelijk deze fietsen in de bagageruimte van de touringcar te vervoeren.

Fietsen
Het liefste maakt u natuurlijk gebruik van uw eigen fiets. Bij Lion Cars is het ook mogelijk om een fietsbus inclusief 42 fietsen te huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etcetera. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.


Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer