Home » Meerdaags touringcarverhuur

Meerdaags touringcarverhuur

Lion Cars is absoluut dé specialist op het gebied meerdaags vervoer, met name naar het buitenland. Al meer dan 80 jaar staan wij bekend om onze kennis in het buitenland!
Wij rijden o.a. naar Polen, Italie, Frankrijk, Luxemburg, België, Kroatië, Slovenië, Rusland en ver daarbuiten.

Chauffeurs
Onze chauffeurs voeren vele reizen uit voor gerenommeerde touroperators uit binnen- en buitenland. Bestemmingen variëren van Barcelona tot de Noordkaap, van St. Petersburg tot Dubrovnik. Met andere woorden: een berg ervaring waarmee u gegarandeerd bent van een fantastische reis.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit van één van onze luxe touringcars. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen (denk hierbij o.a. aan; hartreanimatie en slipcursus) zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

De Touringcar
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe reis touringcars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. In ons grote en moderne wagenpark hebben we luxe reis touringcars die variëren in grootte van 34 t/m 75 zitplaatsen. Het gaat hierbij om luxe reis touringcars en dubbeldekse reis touringcars. Daarnaast hebben we ook VIP touringcars en fiets touringcars.

De meerdaagse reizen worden uitgevoerd met luxe touringcars die minimaal voorzien zijn van airconditioning, toilet, koffieapparaat, koelkast en DVD- of videospeler. Bij de uitvoer van meerdaagse reizen kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen:

• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 45°, stoelafstand 94 cm

Bagage
Indien u zoveel bagage bij heeft dat deze niet in de laadruimte van de touringcar past zijn er verschillende oplossingen. De touringcar kan worden voorzien van skibak of aanhangwagen. Zowel de skibak als de aanhangwagen kan gevuld worden met wintersportbenodigdheden of extra bagage. Op deze manier reist de bagage altijd met u mee.

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etcetera. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Parijs
Corsica
Leipzig
Noorwegen
Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer