Home » Eendaags touringcarverhuur

Eendaags touringcarverhuur

Buiten de individuele dagtochten die gedurende het hele jaar worden georganiseerd en de dagtochten voor groepen, kunnen wij natuurlijk op ieder denkbaar vlak een vervoerswens invullen. Of het nu gaat om een personeelsuitstapje van en naar een locatie in Amsterdam of een gehele dag bedrijven bezoeken ergens in de randstad, alles kan worden geregeld. Tal van particulieren, bedrijven en verenigingen maken al jarenlang gebruik van onze diensten.

De chauffeur
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit van één van onze luxe touringcars. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen (denk hierbij o.a. aan; hartreanimatie en slipcursus) zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

De Touringcar
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. In ons grote en moderne wagenpark hebben we touringcars die variëren in grootte van 15 t/m 75 zitplaatsen. Het gaat hierbij om mini touringcars, midi touringcar, luxe touringcar en dubbeldekse touringcars. Daarnaast hebben we ook VIP touringcars en fiets touringcars.

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etcetera. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Voor meer informatie klik hier.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Lion Cars, telefoonnummer 0418-512228. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.

Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Zaanse Schans Nederland
Grachten Amsterdam Nederland
Touringcarverhuur
Touringcarverhuur

Touringcar huren?

Bij touringcarvervoer draait het om mensen. U zoekt een touringcar die uw groep veilig en vlot naar de juiste bestemming brengt. En daarbij wilt u natuurlijk dat de reis ook prettig verloopt. Lion Cars levert daarom niet alleen de beste touringcars, maar ook een uitstekende service. Onze gediplomeerde chauffeurs zijn uitermate klantvriendelijk en doen hun werk met veel plezier. Zij zijn voorzien van alle wettelijke opleidingen en diploma’s. Dat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij elke reis.
Lees meer