Home » Touringcarverhuur

Touringcarverhuur

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Wat mag u verwachten?
Lion Cars werkt volgens de strenge regels van het Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Elk half jaar worden wij daarop gecertificeerd. Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s, heeft ruime ervaring en wordt iedere 2 jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR. De regels voor rij- en rusttijden worden door de chauffeur strikt nageleefd. Ook de Inspectie Verkeer en Waterstaat controleert dit regelmatig. De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid. Het comfort van de touringcar voldoet aan de hoogste eisen. Wij volgen nauwgezet de busclassificatie van het ANVR. Uw touringcarbedrijf is adequaat verzekerd, voor het geval er onverhoopt iets mis gaat.

Het wagenpark
De vloot van Lion Cars bestaat uit moderne luxe touringcars variërend in grootte van 18 t/m 62 personen, waarvan zes met rolstoellift, geschikt voor rolstoel gebonden passagiers.

Onderhoud
Om de kwaliteit van onze bussen te waarborgen, beschikken wij over een eigen garage en een team van hoogopgeleide monteurs die er dagelijks voor zorgen dat onze touringcars zowel technisch als visueel tiptop in orde zijn. Wij zorgen dus niet alleen voor comfortabel maar ook verantwoord en veilig vervoer.Zoeken Type een reiscode of bestemming:

Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars
Lion Cars